79.000 EUR
Planina pod Golico / Zemljišče

ZNIŽANO!!! Zazidljivo zemljišče Planina pod Golico

Večje zazidljivo zemljišče na lepi in mirni lokaciji v Planini pod Golico. Zemljišče je delno v bregu, delno ravno. Z zemljišča se razprostirajo čudoviti pogledi na Golico in okoliške gore.

  • Velikost: 3124 m2
  • Zemljišče: 3124 m2

Opis nepremičnine

Zazidljivo zemljišče v Planini pod Golico obsega 3.124 m2 

Namenska raba:

Zemljišče leži v območju za stanovanja, podrobna namenska raba-površine podeželskega naselja. 

Na podlagi lokacijske informacije je so tem območju poleg bivanja dopustne dejavnosti tudi kmetijstvo, trgovina, gostinstvo ( tudi turistične nastanitvene kapacitete - apartmaji), poslovne, storitvene in druge dejavnosti ( površina prostorov za poslovne in druge dejavnosti je do 160 m2 bruto tlorisne površine, za kmetijstvo dejavnost in turistične nastanitvene kapacitete je lahko večja).

Zemljišče je delno v bregu delno ravna, na zemljišču so vidne ruševine stare stanovanjske stavbe.  

Dostop in komunalna opremljenost:

Dostop do zemljišča je delno po asfaltirani občinski cesti - zadnji del poti do stika z lastniškim zemljiščem je javno dobro. Komunalni vodi, ki so na tem območju na voljo so v bližini. 

Za vso infrastrukturo je pred pridobitvijo gradbenega dovoljenja oz začetkom posega potrebno pridobiti mnenje in soglasje upravljavca. 

Lokacija:

Zemljišče se nahaja v naselju Planina pod Golico. Z zemljišča je lep razgled na Golico in okoliške gore. Bližina mnogih sprehajalnih poti. Mirna, sončna lokacija. 

Pravno stanje:

Zemljišče je kot več samostojnih zemljiških parcel vpisano v zemljiško knjigo.  


Za ogled pokličite 041/805-103. Z veseljem čakamo vaš klic.